Presentatie Dynamic Business Case Management

Met trots nodigen wij jullie uit voor de PMI Netherlands bijeenkomst, welke wordt georganiseerd in samenwerking met onze silver sponsor One Fox op woensdag 4 Juli in Utrecht. Het thema van deze meeting is:

Opstellen en managen van een Dynamic Business Case;
van theorie naar praktijk en techniek

Interactiviteit en discussie staan voorop tijdens deze meeting over Dynamic Business Case Management. Discussieer met en leer van uw collega professionals over hoe u een Business Case opstelt, beheert en toetst. De workshop wordt geleid door een drietal sprekers: Jan Cardol, George Barbulescu en Niels de Winter. Elke spreker benadert het thema vanuit een andere hoek en daagt u uit om mee te discussiëren aan de hand van enkele prikkelende stellingen.

16:00  Ontvangst met Koffie/Thee/Fris

16:30  Presentaties: Dynamic Business Case Management; van theorie naar praktijk en techniek

Dynamic Business Case Management door Jan Cardol
Gedreven door de statistieken over falende projecten en de enorme budget- en tijdsoverschrijdingen bij publieke werken hebben Richard van Ruler en Jan Cardol een methode opgezet waarmee u business cases kunt opstellen en managen.

Business Case: Opzetten van een Leisure Dome door George Barbulescu
Omzetten van droom naar realiteit. George Barbulescu is op dit moment druk bezig een Leisure Dome (www.leisuredome.eu) te realiseren in Roemenië. Een uitdagend project dat vraagt om externe financiers. Voor het vinden van deze externe financiers is het opstellen van een Business Case een absolute must. George deelt deze Business Case graag met u.

Managen van meerdere Business Cases door Niels de Winter
Het managen van één Business Case is al een hele tour. Wat als u verantwoordelijk bent voor meerdere projecten met diverse business cases. Hoe verzamelt u alle relevante informatie voor deze business cases. Hoe beheert, analyseert en rapporteert u het projectportfolio, zodat alleen de business cases die een meerwaarde creëren worden uitgevoerd. Wij laten u zien hoe software u kan ondersteuning bij het managen van meerdere Business Cases.

17:30  Pauze met Broodjes

18:00  Discussie: Dynamic Business Case Management
Na de pauze dagen we u uit om uw ervaringen met Business Cases te delen met uw collega professionals. Heeft u goede of juist slechte ervaring met Business Cases of ziet u hiervoor juist een toegevoegde waarde binnen uw organisatie. Discussieer met en leer van elkaar aan de hand van enkele prikkelende stellingen!

19:00  Afsluitende Netwerkborrel

Note:  Deze presentatie vindt plaats in het Nederlands. Voor deze workshop is een beperkt aantal plaatsen (20) beschikbaar. We hanteren een wachtlijst, zodat de sessie op een later tijdstip herhaald kan worden bij overweldigende interesse.

 

Praktische informatie

Sprekers:

jan_cardol

Jan Cardol is een ervaren organisatorisch projectmanager. Sinds 2001 free Lance. Hij is CEO van het PMI Netherlands Chapter. Samen met Richard van Ruler van Denktank Project NL heeft hij een methode ontwikkeld voor het dynamisch managen van business cases gedurende de uitvoering van een project/programma.

11110902

George Barbulescu heeft 26 jaar ervaring in grote projecten. Sinds 1998 is hij bezig met Masterplan projecten in openbaar/operationeel gebied. Schiphol, Den Haag Nieuw Centraal, Utrecht Stationsgebied, Amsterdam CS zijn een paar voorbeelden. In de laatste drie jaar is hij opdrachtgever van Leisure Dome Boekarest, het grootste leisure indoor project ter wereld. Sinds 1993 is hij lid van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs en sinds 2010 is hij bestuurslid van de stichting Denktank Project NL. Vanaf 2004 is hij bezig met het houden van symposia, congressen, lezingen, seminars voor professionals, politici, beleidsmakers en studenten, over de kunst van mensen managen en dingen bouwen. In 2001 heeft hij zijn eigen BV opgericht..

11110903

Niels de Winter is Directeur van One Fox en heeft ruim 15 jaar ervaring in het adviseren van complexe organisaties in het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Zijn specialiteit hierin is het adviseren van bedrijven over hoe software hun project- en content management processen kan verbeteren. Niels heeft hierin onder andere de volgende organisatie geadviseerd: ProRail, Movares, Ricoh, Credit Agricole, Provincie Overijssel en diverse grote gemeentes.

Locatie:

One Fox
Oudegracht 231
3511 NK Utrecht
+31 (0)30 232 4350

Parkeren kunt u op steenworp afstand in parkeergarage Springweg (aangegeven vanaf Catharijnesingel). Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving en looproute vanaf Utrecht CS.

PDU's      : 3

ID           : C266-201209

Aanmelden via deze link