907

 

Graag maken wij u attent op de 13e editie van hét jaarcongres Project Portfolio Management (PPM) dat zal plaatsvinden op woensdag 31 mei 2017 in Congrescentrum Figi te Zeist. Het centrale thema van deze editie is:

 

PPM: naar een wendbare, agile organisatie, met behoud van koers

 

In veel organisaties heeft agile werken topprioriteit. Het is geen geheim dat de wendbaarheid van vitaal belang is in onze moderne, complexe, interruptieve en snel veranderende samenleving. Maar hoe zit het met de koers en de visie die de wendbare organisatie leiden naar het realiseren van de strategie? Hoe ontwikkelen organisaties zich naar meer agile manieren van werken en agile portfolio besturing? Welke rol wordt verwacht van de portfolio manager in deze transitie? Hoe ga je als portfoliomanager leiden (of volgen)? Welke kansen biedt dit voor portfoliomanagers?

Ook dit jaar verkennen we diverse thema’s en uitdagingen in verschillende situaties, met sprekers uit verschillende organisaties en vanuit verschillende perspectieven.

 

Korting namens PMI Netherlands Chapter

Als lid van PMI Netherlands Chapter krijgt u een korting van € 100,- op de deelnameprijs. U betaalt dan slechts € 595,- excl. BTW per persoon. Deelname is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, diner (buffet), catering en documentatie. Gebruik code: PMIDCT100PPM

Het PPM Jaarcongres is – al 13 jaar – dé plaats waar PPM professionals elkaar ontmoeten en de laatste ontwikkelingen delen onder collega’s. Het complete programma en inschrijfformulier van het PPM Jaarcongres vindt u op www.ppmjaarcongres.nl

 

Please note: This Congress is in Dutch.