Members of PMI Netherlands Chapter can attend this seminar for the discounted rate of € 80 in stead of the regular rate of € 150. Just select "Lid PMI" at the top of the registration form.

 

Seminar Nieuwsbrief 17 mei 2016


19e BPUG seminar
Noteer 7 juni 2016 in uw agenda


Direct inschrijven kan natuurlijk ook.
Maak een collega bekend met ons seminar en stuur deze uitnodiging door.
 

'Organizational Energy'

 


Nog 3 weken te gaan en dan organiseert de BPUG hét inmiddels meestbezochte event voor projectgestuurde organisaties. Dit seminar gaat over onze dagelijkse praktijk binnen projecten, programma's en projectportfolio's en over het succesvol toepassen van 'bewezen' en nieuwe best practices.

Tijdens ons seminar staat ‘organisatie-energie’ centraal. Deze energie bepaalt hoe stuwend de organisatiekracht is om visie en focus succesvol om te zetten in de beoogde prestaties. Iedere organisatie heeft zijn eigen kracht. Ambitie, urgentie en inspiratie zijn aspecten die deze kracht mede bepalen. Ook het uitlijnen van strategieën, balanceren van portfolio’s, inspirerend leiderschap en persoonlijk vakmanschap zijn zo maar een paar aspecten die invloed hebben op de kracht en vooral de richting van de energie binnen de organisatie.

Hoe kunnen onze projecten en programma’s de levenskracht van de organisatie echt versterken?

Belangrijk bij de vele veranderingen is dat de hartslag van de veranderorganisatie synchroon blijft lopen met die van de staande organisatie zodat we bijdragen aan de vitaliteit, de wendbaarheid en de energie van het geheel.
Hoe draagt de inzet van best practices als PRINCE2, AgilePM, P3O, MoP, MSP of Benefit Management bij aan de kwaliteit én de intensiteit van deze organisatiekracht? ‘Organisatie-energie’ wordt binnen Management of Portfolio’s (MoP) zelfs op een centrale verbindende plaats gezet en op 7 juni 2016 doen wij dat ook!

Best Practice seminar als ‘Energy Boost’
De Best Practice User Group wil je inspireren de mogelijke energiebronnen en lekken te onderzoeken en op deze dag met zo’n 400 vakgenoten een echte ‘Energy Boost’ te ondergaan, om daarmee vervolgens je eigen omgeving te beïnvloeden.
 

Openings keynote

 
                                

    Hoe crises openingen bieden voor alternatieve strategieën
                 

     Toon Abcouwer - Universiteit van Amsterdam

Toon Abcouwer opent als key-note met handreikingen uit zijn onderzoek naar management van crises. Een andere manier van kijken is noodzaak. Hij brengt strategieën in kaart die organisaties pro-actief kunnen inzetten. Een snel innoverende omgeving kan zorgen voor ontwrichtende situaties waar organisaties snel op moeten reageren.
Het onderzoek van de UVA blijft in ontwikkeling en Toon nodigt alle deelnemers van ‘Organizational-Energy’ van harte uit een verkorte versie van zijn onderzoeksvragen in te vullen. Onderzoeksuitnodiging: Vragenlijst

 

Sprekersprogramma:

Bekijk hier het sprekersprogramma


 

Praktijkverhalen

-              Heineken: How crafting a project methodology becomes the global standard for Heineken International

-              ING: De veranderende rol van de projectleider in een Agile-wereld: het belang van Agile-leadership

-              Nationale Politie: Wat is de kracht van een Centre of Excellence in een veranderende organisatie

-              VIVAT verzekeringen: Splitsing Bank Verzekeraar SNS REAAL: "De goede dingen goed doen"

 


Unieke actie: "Word lid van de BPUG, gratis deelname"

Als u zich vóór 23 mei a.s. aanmeldt als nieuw lid (70 euro per jaar, excl. BTW) mag u GRATIS deelnemen aan dit unieke seminar! 

Ga naar het inschrijfformulier en schrijf u direct in!

Graag heten wij u welkom op 7 juni 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht.


Met vriendelijke groet,
Seminarorganisatie 2016
Best Practice User Group Nederland

 
 

Hoofdsponsors seminar 2016

  Fortes Solutions   Ordina   Promista  
  APMG   Hedeman Consulting   “Forsa  

Postbus 19020 · 3501 DA Utrecht · Tel 06 46522120 · Fax: 084 7471441 · This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. · www.bpug.nl

Contact