Die cultuuromslag? Die begint op 5 oktober.

Je wilt eigenlijk niet horen dat de cultuuromslag die je in jouw organisatie wilt gaan doorvoeren moeilijk kan worden en lang gaat duren. Het liefste rond je het volgende week vrijdag om 15:00 af. Toch? Immers, je weet zelf ook dat dat niet gaat lukken. Maar hoe zorg je nu als change leader ervoor dat zo’n veranderprogramma leuk en succesvol blijft?

Daarover hebben Woody van Olffen, Wouter Visser en Raymond Maas geschreven in: ENGAGE! Een reisgids voor veranderavonturen. Met enige trots durven we te zeggen dat het boek ook best goed verkoopt. Het is zeker een goed hulpmiddel, met praktische tips en veel praktijkvoorbeelden. Maar nog leuker is het natuurlijk in een interactieve dag samen waar je samen met ons aan de slag gaat met jouw eigen uitdagingen! 

Daarom organiseren wij binnenkort: ENGAGE! De masterclass voor change leaders. Of je het boek al hebt gelezen of niet, deze dag mag je niet missen als je een echte change leader wilt worden. Want hier werk je met de auteurs een oplossing uit voor je eigen organisatie.

Wil je ook beginnen? Kijk dan op http://engagehetboek.com/masterclass/
View All Events